Ciclul primar al Scolii Gimnaziale nr.1 Theodor Bucurescu

De la clasa pregatitoare la clasa a IV-a

Elevii ciclului primar, de la clasa pregatitoare si pana la clasa a IV-a isi desfasoara activitatea in cladirea scolii situata pe strada Victor Babes nr. 2. Cei mai mici elevi ai scolii beneficiaza de clase mai, luminoase si dotate modern. Cladirea este situat in centrul orasului Sannicolau Mare si are si o curta mare, potrivita pentru activitati sportive si jocuri ale copiilor.

Ciclul gimnazial al Scolii Gimnaziale nr.1 Theodor Bucurescu

De la clasa a V-a la clasa a VIII-a

Elevii ciclului gimnazial isi desfasoara activitatea in cladirea scolii situata pe strada Piata 1 Mai, nr. 2. In cladirea cu aspect de monument istoric, situata in centrul orasului Sannicolau Mare, invata cei mai mari elevi ai scolii si tot aici sunt se afla si birourile conducerii si administratiei scolii. In ultimii ani in cladire s-au investit foarte mult pentru a o aduce la standardele unei scoli mnoderne. In aceasta cladirea se afla numeroase laboratoare, dar si biblioteca scolii.

Gradinita cu program prelungit nr. 3

Gradinita cu predare bilingva, romana si maghiara

Gradinita PP nr. 3 functioneaza ca o structura a Scolii Gimnaziale nr.1 Theodor Bucurescu. Educatoarele si prescolarii isi desfasoara activitatea in cladirea de pe strada Nufarului nr. 12. Interiorul cladirii a fost renovat complet in anul 2017 de catre Primaria Sannicolau Mare care este si proprietarul cladirii. Copiii din cele doua grupe cu predare in limba maghiara si o grupa cu predare in limba romana beneficiaza de cele mai bune conditii pentru a-si desfasura activitatea.